Vier jouw successen (ook op LinkedIn)

Vier het leven. Eenvoudig gezegd. Hoe kan jij dat doen? Graag schrijf ik dit keer iets over het vieren van jouw successen (en dat jij ze ook op LinkedIn moet zetten). Het lijkt voor de hand te liggen, maar zelf ik vergeet het nog wel eens en dat is jammer.

Succes is meestal het gevolg van hard werken
Vaak heb jij veel gedaan om een goed resultaat te behalen. Als je dan geen aandacht besteedt aan het feit dat jij succesvol bent geweest dan doe jij jezelf tekort. Erken jouw harde werk. Erken jouw succes. Maar nog belangrijker. Erken dat jij trots bent op wat je hebt bereikt. Vier jouw succes en geniet er van.

Succes wordt je soms zomaar in de schoot geworpen
Aan de andere kant heb je soms ook gewoon geluk. Je bent in een race en jouw tegenstanders vallen weg, door hun eigen schuld en zo word jij de winnaar. Wat mij betreft heb jij dan nog steeds reden om jouw succes te vieren. Zonder jouw aanwezigheid had je het succes niet gehad, maar nog belangrijker is dat je erkent dat je zo nu en dan een beetje geluk nodig hebt. Vier jouw succes met een lichte buiging naar het geluk dat je toelacht.

Je doet het bijna nooit alleen
Als laatste is het belangrijk om jouw succes te vieren zodat jij de mensen kan bedanken die jou hebben geholpen om dit succes te behalen. Succes vieren doe je voor jezelf, voor jouw harde werk, voor het geluk dat je meezat en als eerbetoon aan een ieder die aan het succes heeft bijgedragen.

Vergeet jouw succes niet op LinkedIn te zetten
Als laatste moet je grotere successen niet vergeten op te voeren op LinkedIn. In plaats van te zeggen dat jij iets kan, kan je media toevoegen aan jouw huidige functie (op je profiel) waaruit blijkt dat je iets goeds hebt gedaan. Succes met het opvoeren op LinkedIn en succes met het vieren van jouw successen. Wil je weten wat voor successen ik het waard vond om op te voeren, kijk dan eens op mijn LinkedIn profiel. En wil je niets missen van mijn gedachten, dan kan je mijn “Wat zegt Jan”-pagina’s  ook volgen op LinkedIn, Twitter en Instagram.

Jan Monster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.