Voor wie?

Dit blog is voor iedereen die zichzelf wil ontdekken,  zichzelf wil zijn, zichzelf wil laten zien of zichzelf wil veranderen
Je bent op een punt waar je voelt, denkt of weet dat je verder wilt. Je wilt laten zien wie je echt bent. Laat je inspireren door mijn blogs om die stap te zetten.

Extra hulp mogelijk
Het kan ook zijn dat je iemand zoekt die jou daarbij helpt. Ik breng graag, samen met jou, in kaart wie jij bent, wat jij anders wilt en hoe jij jouzelf kan laten zien. Jij komt in een veilige omgeving en waar we ruimte creëren om jouw volledige potentie tot wasdom te laten komen.

Je gaat aan de slag door in vertrouwen en met verwondering het onbekende tegemoet te gaan. Dat doen we door ongeveer 5 maal vijfenzeventig minuten samen te komen. Jij bent de stuurman van het gesprek en ik zal je ondersteunen in jouw reis.

Vinden van jouw identiteit
Tijdens de reis gaan wij (jij en ik) aan de slag om te benoemen wie jij bent.

Via opdrachten zet je de eerste stappen om uit te vinden wat jou bezig houdt en wat jouw kracht is.

Uiten wie jij bent 
In de volgende fase help ik jou met authenticiteit en delen.

We formuleren een kernzin die jouw innerlijk beschrijft en we maken een plan hoe je dit kan gaan uitdragen (onder andere via sociale media).

 

 

 

Belangrijke informatie
Jan is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62013653. Deze site is niet bedoeld als advies en/of therapie. Voor medisch advies of hulp moet u contact opnemen met een erkend behandelaar. De spreuken, teksten, muziek, video’s en/of afbeeldingen zijn verkregen uit eigen bronnen of links naar publieke bronnen. Mocht er toch sprake zijn van inbreuk op iemands copyright, vul dan het contactformulier in, dan wordt het verwijderd.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.