Over

Wat zegt Jan
Wat zegt Jan hoopt mensen te inspireren om zichzelf te vinden, te zijn of te ontwikkelen.

Wie ik ben
Het is mijn passie om steeds weer nieuwe zaken het licht te laten te zien. Door openheid met doelgerichtheid te combineren kan ik mooie resultaten neerzetten in ontwikkelingstrajecten. Bij Robeco ben ik naast Project Manager & Social Media Manager ook coach.  Anderen zeiden over mij: “Jan is een open, doordringende, evenwichtige en op resultaatgerichte coach die mensen helpt om vanuit hun eigen kracht zichzelf te ontwikkelen.”

Ontstaan van deze site
Ik,  Jan Monster, ben in juni 2011 begonnen met coachen binnen Robeco. Ik kwam er achter dat in ieder mens zaadjes zitten om zich volledig te ontwikkelen, maar dat niet alle zaadjes voldoende water hebben gekregen. Sinds 2014 help ik ook zo nu en dan mensen buiten Robeco. Omdat ik dit maar beperkt kan doen, hoop ik dat deze site en het dagelijkse plaatsen van mijn gedachten op social media zoveel mogelijk mensen bereikt en aanzet tot overdenkingen en veranderingen.

Mijn pad
Ik ben een (in 1967) geboren en getogen Rotterdammer, die vele tegenstellingen in zichzelf verenigt en daarom met verschillende perspectieven het leven viert. Zo heb ik eerst Politicologie gestudeerd en daarna de overstap gemaakt naar de vermogensbeheerder Robeco waar ik al meer dan 25 jaar met veel plezier werk. En hoewel ik veel afwisseling en nieuwe uitdagingen zoek, kan ik naast lang bij één werkgever blijven ook al weer meer dan 30 jaar samen zijn met mijn vrouw.

Wil je nog meer weten? Kijk op LinkedIn of stel een vraag hier.

 

 

 

Belangrijke informatie
Jan is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62013653. Deze site is niet bedoeld als advies en/of therapie. Voor medisch advies of hulp moet u contact opnemen met een erkend behandelaar. De spreuken, teksten, muziek, video’s en/of afbeeldingen zijn verkregen uit eigen bronnen of links naar publieke bronnen. Mocht er toch sprake zijn van inbreuk op iemands copyright, vul dan het contactformulier in, dan wordt het verwijderd.

2 gedachtes over “Over

  1. Pingback: De 10 beste spreuken van 2015 | Janmonster.com

  2. Pingback: Vier het leven: de verjaardag | WatzegtJan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.